STREHE

Streha je brez dvoma ena izmed najpomembnejših elementov objekta, bodisi v domačem ali delovnem okolju. Ne samo da bo streha izgledno zaokrožila objekt, vendar ga bo tudi zaščitila, proti raznim vremenskim vplivom. Ob tem vsem pa lahko hkrati kvalitetna streha izboljša kvaliteto bivanja z zvočno in toplotno izolacijo.

Kovinske strešne kritine so v zadnjih letih zelo napredovale in s tem si zagotovile, da so ene izmed najbolj željenih vrst kritin. Zaradi vseh možnosti in ponudb na trgu, je težko izbrati kritino, ki bo ustrezala vaši željeni estetiki, funkcionalnosti in cenovnemu razredu. Zato smo tukaj mi, da vam pomagamo odkriti vašo novo streho po vaši meri.

Svojo kakovost jamčimo z 10 letno garancijo na prerjavenje, razslojevanje barve in spremembo nianse barve.

Vse kritine so izdelane iz pocinkane barvane pločevine, dobavljive v različnih debelinah. Večja debelina pločevine zagotavlja visoko nosilnost, zaščito pred poškodbami in ekstremnimi vremenskimi razmerami.

Vse kritine so izdelane iz vroče cinkane pločevine z nanosom cinka 225 g/m2 oz. 275 g/m2. Višji nanos cinka nudi večjo zaščito proti prerjavenju pločevine in s tem daljšo življenjsko dobo kritine.

25 mikronov nanosa HD granit barve strehi zagotavlja visoko UV obstojnost in dodatno zaščito pločevine, kar podaljša življenjsko dobo kritine.

PRODUKTI