O nas

Meltal IS d.o.o. je z blagovno znamko Metrapan največji ponudnik kovinskih strešnih kritin in fasadnih panelov, krovsko-kleparskih izdelkov, folij in ostalih produktov za ravne strehe ter barvne pocinkane pločevine in aluminija na slovenskem tržišču. S svojimi upogibnimi centri in poslovnimi enotami po Sloveniji nudimo hiter in kvaliteten servis za standardne in individualne projekte tako krovcem, kleparjem in monterjem, kot fizičnim strankam. V letu 2021 smo zagnali nov projekt proizvodnje, distribucije in montaže raznovrstnih ograj ter celotnih ograjnih sistemov.

Metrapan poslovalinca
42+
Let izkušenj
200+
Zaposlenih
10.000+
Zadovoljnih strank
3.500+
Izdelkov na zalogi
Metrapan poslovalnica
Poslanstvo

Kaj je naše poslanstvo?

V Meltal IS d.o.o. želimo s programom Metrapan zagotavljati varnost in kvaliteto bivanja. Zato stalno težimo k izboljšavam, da lahko nudimo kvalitetne, inovativne in estetske izdelke in storitve za streho, fasado in ograje. Uporaba kvalitetnih izdelkov na svojem domu in okoli njega, daje vsakemu posamezniku občutek varnosti. Estetski videz pa ljudem pričara zadovoljstvo in jih navda s ponosom.

Vizija

Naša vizija za naprej

Nenehno želimo osvajati nova znanja na področju streh in fasad ter konstantno skrbeti zaširitev ponudbe znotraj teh segmentov. Na področju ograj želimo razvijati lastno proizvodnjo in montažo. Na drugi strani pa iskati sinergije z ostalimi kvalitetnimi in inovativnimi proizvajalci ter za kompleten program ograj razvijati distribucijo tako v Sloveniji, kot v sosednjih državah.

To lahko dosežemo samo z dobro ekipo in zato je naš cilj ustvarjati pogoje dela, ki temeljijo na zaupanju, znanju, samostojnosti, medsebojnem sodelovanju in medsebojni pomoči.

Metrapan delavec
bureau veritas certifikat
Certifikati

Naša zavezanost kakovosti

V podjetju Meltal IS d.o.o. smo v letu 2018 pridobili ISO 9001 certifikat, s katerim dokazujemo zavezanost kakovosti in zadovoljstvu strank.  ISO 9001, po katerem je certificiranih že več kot milijon organizacij v 178 državah po vsem svetu, je mednarodno priznan standard kakovosti, ki ga je izdala mednarodna organizacija ISO (International Standard Organization).

Zaposlitev

Postanite naš sodelavec

prenosni računalnik in belžka
Partnerji

Proizvajalci in blagovne znamke, ki jih zastopamo